Meer informatie


 • Mirella Nijmeijer


  Raquel Miguelez


  Mehmet Akarsubasi

  Sinds 13 december zijn er 2 nieuwe vaste waarnemende huisartsen werkzaam voor huisartsenpraktijk Rembrandt. Het zijn dokter Rouweler en dokter Bruggink. Hieronder zullen ze iets over zichzelf vertellen om zich voor te stellen. 

  Sophie Rouweler
  “Aangenaam! Mijn naam is Sophie Rouweler. Ik ben zelf geboren en getogen in Twente, maar voor mijn studie Geneeskunde heb ik een tijd in Nijmegen gewoond. Inmiddels woon ik vier jaar met veel plezier in het mooie Diepenheim. In mijn vrije tijd zet ik me onder andere in bij de vrijwillige brandweer en ga graag wandelen/mountainbiken in de natuur. Ik kijk er naar uit om bij te dragen aan goede huisartsenzorg in Haaksbergen en omstreken.”

  Joris Bruggink
  “Aangenaam! Mijn naam is Joris Bruggink. Ik ben geboren en getogen in Twente. Na mijn studie geneeskunde in Nijmegen koos ik ervoor terug te gaan naar Twente, want dit blijft natuurlijk het mooiste deel van Nederland. Voordat ik mij specialiseerde als huisarts heb ik gewerkt als arts interne geneeskunde en als arts in de ouderenzorg. Beide prachtige functies, maar mijn hart ligt echt bij het huisartsenvak. Ik ga met veel enthousiasme aan de slag als waarnemend huisarts in praktijk Rembrandt! Wie weet tot ziens!”

 • Zwieta Potgieter 

  Almedina Bajramovic

  Chantal van Eerde

  Trees Wantia

  Marloes Heuker of Hoek

  Tanya Verbeek 

  Maria Poel 

  Anouk Beuving (stagiaire 3e jaars student)

   

   

   


 • Marguérite Zengerink


  Mirjam Janssen


  Anne van Lith

  Astrid Hasper
  (geen foto)


 • Dia Eppink

  Foto volgt 
  Jolande Gierveld


  Nienke Westhoff (Jeugd GGZ) 

  (Foto volgt)
  Nienke Bult (Verslavingszorg)

 • Marjolein Dunhof 

  (Foto volgt)

 • Astrid Hasper