« terug naar vorige pagina

Instructie app installeren

Iphone/ Ipad / Ipod touch
Open de link http://hoeddeesch.saas-zorgcentra.yardinternet.nl met de Safari browser. Onderaan in de browser vind je een knop met ‘+’ teken of een vierkantje met pijltje (afhankelijk van de IOS versie). Klik en kies ‘Zet in beginscherm’ (Add to home screen). Je krijgt een schermpje waar je eventueel de titel kunt aanpassen. Tik op ‘Voeg toe’ (Add)  en het icoontje zal op je beginscherm geplaatst worden.

Android
Vanaf Android 2.0: Open de link http://hoeddeesch.saas-zorgcentra.yardinternet.nl met de browser. Gebruik de menuknop en voeg hem toe aan de favorieten door ‘Meer’ (More) te selecteren en daarna ‘Bladwijzer maken’ (Bookmark page) of ‘Favoriet toevoegen’. Klik op ‘ok’.

Ga vervolgens terug naar het startscherm. Druk lang op een lege plaats op de achtergrond op je beeldscherm. In het menu dat nu verschijnt kies je voor ‘Sneltoetsen’ en verder voor ‘Bladwijzer’ of ‘Favorieten’ (Bookmarks). Selecteer de bladwijzer/favoriet die je zojuist aangemaakt hebt.

Windows phone
Open de link http://hoeddeesch.saas-zorgcentra.yardinternet.nl met de browser. Klik op ‘Meer…’ en vervolgens op ‘Aan startscherm vastmaken’. Er wordt dan een nieuwe tegel vastgemaakt aan het startscherm.